Dags för årlig överföring

Sista dagen för inbetalning

Sommaren är i full gång, blommorna blommar och solen skiner. Så, oavsett om ni får avnjuta semester redan nu eller är i full gång med vardagen och jobb som vanligt, så är det dags att skicka över vår gemensamma överföring till FSC. Nu på måndag, 1/7 är sista datumet för att ha betalat in den totala summan på 1.000 SEK för ert sponsorskap. Vår gemensamma överföring kommer utföras på tisdag 2/7.


Vet ni någon som velat göra oss andra sällskap och bli sponsor? Påminn dem. Har ni själva missat någon inbetalning någon månad, alternativt missat er årliga överföring? Avvara en stund i helgen för att knappar in de knapptryck som behövs på dator eller telefon, så har jag er inbetalning på måndag.


Nya sponsorer

Välkomna, och tack för att ni vill vara med och göra skillnad! Så snart FSC mottagit vår gemensamma överföring och hunnit handlägga ärendena, kommer ni alla kontaktas av mig och delges infoblad om just det barn som ni kommer sponsra. Vid eventuella frågor, se mina kontaktuppgifter under ”kontakta oss”.


”Overcoming poverty is not an act of charity, it is an act of justice.”

Nelson Mandela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: