Vad vi har på gång


Årlig överföring

Den årliga överföringen börjar närma sig. Efter sista överföringen för 2018/2019 i juni av er sponsorer kommer vår gemensamma summa skickas till Family Service Centre. 

Totalt har vi 10 sponsorer som har månatliga överföringar. Ni som har detta och har haft sedan juli 2018 har satt in fullständig summa i juni. Ni som påbörjat inbetalningar senare eller väljer att överföra fullständig summa vid ett tillfälle har fram till 28/6 på er att inkomma med era inbetalningar. Är ni osäkra på huruvida ni satt in eller hur mycket som är kvar, hör bara av er. Antingen över telefon, mail eller sms. Mina kontaktuppgifter hittar ni uppe vid fliken ”kontakt”. 


Planer för hemsida

Sedan har vi mer roliga nyheter för er att ta del av. Jag har nu, i samråd med direktören Nirmala Fernandes på Family Service Centre samt deras kommitté lagt upp en plan för hur vi tillsammans ska kunna jobba vidare för att kunna bli fler sponsorer, men också för att ni ska få ökad delaktighet och att information ska bli mer lättillgänglig för er. 

Första delen i detta är denna hemsida. Denna hemsida blir en lättillgänglig plattform för er sponsorer där jag kan dela information. Har FSC några roliga nyheter eller uppdateringar om sin verksamhet som de annars delar på sin Facebook-sida, så har vi fått godkännande att publicera det här.  Registrera er gärna för prenumeration på inläggen som publiceras här, så jag enkelt kan sprida informationen vidare till er.  Fyll i er epost nedan för att prenumerera på våra nyhetsinlägg.


Sashakt – Ideell förening

Vi har nu satt namnet Sashakt Sverige som nytt namn för hemsidan. Vilket leder oss in på nästa roliga nyhet. Efter lite planerande med organisationen och kommittén av FSC så har jag tillslut landat i ett slutgiltigt upplägg för den ideella föreningen som jag kommer starta.

Föreningen kommer heta Sashakt, vilket på hindi betyder att stärka, Empower. Syftet med föreningen är att samordna svenskt stöd för olika välfärdsprojekt med fokus på icke-statliga organisationer i Indien. Ett av föreningens inledande och långsiktiga projekt/fokus är därmed sponsorprogrammet hos FSC. Genom att bilda denna förening kommer jag kunna effektivisera och strukturera upp arbetet kring vårt stöd organisationens arbete med sponsorprogrammet. När vi kommit vidare i processen kommer vi ha ett bankkonto knutet till föreningen. Genom detta blir det enklare att nå fler sponsorer, men det skapar även bättre förutsättningar för mig att vara så transparent som möjligt avseende vår ekonomi. 

Vidare information gällande föreningen kommer inom kort.


Mycket roligt på gång! Så de till att du får ta del av senaste nytt genom att prenumerera. Aktiva sponsorer, se över era överföringar så ni har koll på hur ni ligger till. Har ni några frågor, tveka inte på att höra av er! https://sashaktsverige.com/kontakta-oss/


Prenumerera på våra nyhetsinlägg genom att fylla i din epostadress nedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: