Family Service Centre 18/19

Ett bildspel från FSC som sammanfattar deras verksamhetsår 18/19.

Ännu ett år har gått och vi är på väg mot vintern och julen med stormsteg. Med detta har ännu ett verksamhetsår passerat för Family Service Centre. Med detta kommer samtliga sponsorer delges FSCs årsrapport. Denna kommer skickas i digital version över epost. Så håll ögonen öppna!


Med vintern kommer som sagt julen. En sponsor har kommit med förslag om att vi kan använda vårt överskott från våra gemensamma överföringar till att skicka en julklapp till alla barn. En idé jag nappade på och därmed för vidare till er.

Så, kära sponsorer! Genom att gilla detta inlägg ställer ni er positiva till julklapp. Mitt förslag är en anteckningsbok ihop med ett mindre pennskrin/fodral. Skulle ni ha annat förslag, skriv gärna en kommentar nedan eller maila! Behöver ha besked denna vecka, då vi behöver tid på oss för att införskaffa samt skicka klapparna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: