Vi har blivit med hemsida

Vi blir fler och fler för varje år och med det ökar kravet på lättillgänglig information till er sponsorer. Därför har jag nu tagit steget att starta denna sida. På så vis kan ni enkelt följa med i vad som händer och vad som är på gång. Ni kommer kunna ta del av Nyhetsbrevet, hälsningar från Family Service Centre och övrig ny information.

Jag vill även öka er delaktighet genom att göra det fritt för er att kommentera inlägg, komma med synpunkter och ideér och dela vidare till andra som kan vara intresserade. Kontaktuppgifter till mig finner nu här: https://sashaktsverige.com/kontakta-oss/

Jag tycker givetvis att vi tillsammans ska se denna plattform som en möjlighet att underlätta för nya sponsorer att hitta till oss.

Vår sida är än så länge i under uppbyggnad, så ha tålamod med mig, så ska vi nog få ordning på detta också. Jag kommer snart lägga upp information om vårt nästa steg, som kommer underlätta för mig att utöka till fler sponsorer. Så håll ögonen öppna, mer information kommer inom kort.

Ni får ha en fortsatt fin helg!

Frida Svensson

Kontakta mig


En tanke på “Vi har blivit med hemsida”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: